Rakennuttajat ja tilaajat

Asiakkainamme ovat kokonaisurakoita toteuttavat rakennusliikkeet, rakennuttaja tilaajat, isännöitsijät ja taloyhtiöt. Teemme myös yksityisille erikseen sovittavia suurempia kokonaisprojekteja. Parasta projektin hallintaa ja osaamista toteutamme urakoissa, jotka ovat noin 50.000–500.000 €. Perinteinen aliurakointi eri muodoissaan on meille vahvaa osaamista, mutta myös avaimet käteen toteutettavat kokonaisprojektit toteutamme sovittavasti.

 

Projekti- ja urakkamuotokohtaisesti toteutamme myös tarvittaessa urakkasummaltaan suurempia tai pienempiä kohteita. Suuremmissa kohteissa meillä on tarjota osaava projektin- ja työnjohto oman urakkasuorituksen lisäksi, jolloin neuvottelemme erikseen aliurakan projektin- ja työnjohdollisen sisällön. Voimme sopia myös kokonaisurakan, projektinjohto-, allianssi tai urakkamuodon, jonka tilaaja haluaa toteuttaa.

 

Onko sinulla tarve toteuttaa pienemmällä rakennusliikkeellä laadukas, aikataulussa ja hyvässä yhteistyössä toteutettu projekti? Yrityksemme osaaminen on koko ketjun läpi ammattitaitoista ja olemme pitkän kokemuspohjamme johdosta osaavia ja ammattitaitoisia rakentajia.

 

Meille on tuttua aliurakoitsijan rooli, pienempien ja suurempien rakennusliikkeen rakentamisen prosessit kuin viimeiset prosessi- ja laadunhallinta järjestelmät. Käytössämme on myös viimeiset rakentamisen järjestelmät mallinnuksesta 3 D suunnitelmiin.

 

Ota yhteyttä otsikon kautta lähetät meille viestin, tarjous- tai yhteydenottopyynnön. Tarvittaessa nopea palaveri järjestyy Teamsilla tai käynnillä kohteessanne.