Saneeraus

Yrityksen työnjohto on saneerannut erilaisia kohteita jo yli 30 vuotta ja voimme ylpeydellä väittää, että meiltä löytyy osaaminen erilaisten saneerauskohteiden ja niiden vaativien rakenteiden toteuttamiseen.

 

Betonirakentamisessa meiltä löydät osaajat erilaisiin vaativiin raudoituksiin, muottien rakentamiseen, manttelointiin, perustuksiin, painevaluihin, parvekerakenteiden rakentamiseen, paikalla rakennettaviin pilari- ja palkkirakenteisiin kuin myös normaaleihin pintalaatta ja kantavien rakenteiden tekemiseen.

 

Mainittavia rakennuskohteita, joissa olemme kyseisiä rakenteita toteuttaneet, ovat Skanska…

 

Saneerausrakentamisessa levyrakenteiden toteutus voi poiketa perusrungon asettamien vaatimusten vuoksi uudisrakentamisesta. Olemme osallistuneet useampaan projektiin, jossa työntekijöidemme osaamista on kiitetty kyseisten rakenteiden toteutuksessa. Kokenut työnjohtomme osaa esittää käytännön ratkaisuja suunnitelmien tueksi ja tuoteosasuunnitelmiksi. Tarvittaessa voimme toimittaa tuoteosasuunnitelmia osana rakennusurakkaa.

 

Osaamisemme ei rajoitu vain betonirakenteisiin, vaan tarjoamme saneerausprojekteihin kokonaisvaltaista osaamista. Kysy tarjoustamme myös muuraus-, rappaus-, vesikatto-talotekniikkakuilujen ja konehuoneiden rakennustöistä. Myös kuivat korotetut lattiarakenteet kuuluvat osaamiseemme ja yhteistyökumppanimme voivat tarjota pienemmissä projekteissa osaamistaan talotekniikan asennusten puolelta, jolloin voimme toimittaa suuremman kokonaisuuden tarvittaessa ”avaimet käteen” periaatteella.