Uudiskohteet

Onko sinulle tuttuja kohteita Oodi tai KK 21 (Kasarmikatu 21)? Molemmat kohteet ovat Helsingin tulevassa rakentamisen historiassa merkittäviä kohteita. Kyseisissä kohteissa olemme päässeet toteuttamaan akustisia erikoisrakenteita Lumir seinä ja kattorakenteita, jotka valmistetaan suomalaisesta puusta ja korvaavat useassa tapauksessa kivi- tai lasivillapohjaiset materiaalit akustoivina elementteinä.

 

Työntekijämme osaavat toteuttaa lähes kaikkia uudisrakentamisen osa-alueita, alkaen perustuksista ja jatkuen betonisen runkorakentamisen jälkeen tapahtuviin työvaiheisiin ja aina vesikattoon asti. Tarvittaessa yhteistyöurakoitsijamme voi urakoida betonielementtirungon ja me jatkamme kahi- ja harkkomuurauksilla ja levytämme kohteen katot ja väliseinät.

 

Onko kohteessasi ripustettu julkisivujärjestelmä tai rapattuja pintoja? Me toteutamme rakenteet valmiiksi aina primäärisestä tai sekundäärisestä runkorakenteesta alkaen.

 

Puuelementti- ja termorakenteiden rakentaminen käy meiltä tehokkaasti ja laadukkaasti ja pystymme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa tarjoamaan elementtituotannosta alkaen erilaisia projekteja. Tarvittaessa toimitamme tuoteosasuunnitelmat osana projektia.

 

Otamme mielellämme työn alle myös pienet projektit, kuten katokset, luiskat, talovarastot rakennusten perustukset ja luiskat tai vaikkapa julkisivun panelointi.

 

Osaamistamme kuvaa myös laadukkaiden rakenteiden toteutus, joista alla esimerkkinä Vivix levyjen mittatarkka asennusparvekkeilla ja osana julkisivua.

 

Laita meille viestiä Ota yhteyttä otsikon kautta ja saat meiltä tarjouksen määräajassa. Lähdetään yhdessä toteuttamaan sovittua laatua ja aikataulua. Resurssimme on osaavaa, joustavaa ja omistautunutta tekemiselleen. Meitä kiitetään myös yhteistyökykyisestä asenteestamme ja ratkaisukeskeisestä tekemisestä projekteissa.