Vahvuutemme

Työnjohtomme ja toimistohenkilökuntamme on toteuttanut monipuolisesti kymmeniä erilaisia kohteita ja kartuttanut osaamista työnjohdollisesta näkökulmasta niin aliurakoinnin roolissa kuin pääurakoitsijan palveluksessa. Kokemusta on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä useammalle eri henkilölle. Myös nuorempi työnjohto on edustettuna ja nokkamies järjestelmä takaa nopean reagoinnin työmaan arjessa ilmeneviin haasteisiin.

 

Käytössämme on tarvittaessa monipuolinen valikoima teknisiä ohjelmistoja ja työkaluja urakan hallintaan ja raportointiin. Taivumme myös yksinkertaiseen rakentamisen prosessiin, tekemättä turhaa työtä, silloin kun urakka- tai tilaaja ei sitä edellytä.

 

Kokemuspohjasta muodostuu tilaajan käyttöön laatutietoisuus, aikataulun hallinta ja tehtävä suunnitelmat. Myös erilaiset kokouskäytännöt ovat hallinnassa ja niiden kautta ratkaisuhakuinen yhdessä tekeminen.

 

Yritystä on kasvatettu maltillisesti ja pidetty toiminta vakavaraisena ja se tarjoaakin ketterän ja tehokkaan kokonaisorganisaation, jota varsinkin osaamisalueemme urakoissa edellytetään. Vastaamme nopeasti resurssitarpeeseen, valvomme laatua ja aikataulua ja ennen kaikkea teemme yhteistyötä tilaajan kanssa vuorovaikutteisesti.

 

Urakointimme perustuu omaan työvoimaan. Pitkät työsuhteet ovat muodostaneet kokemuksen yksilöiden osaamisesta ja koulutamme heitä tarpeen mukaan ja lisäämme yrityksen ammattitaitoa kokonaisvaltaisesti.

 

Meillä on toimiva nokkamiesjärjestelmä urakoihin, joissa tarjoamme työmaalle useamman työntekijän. Työmaatasolla kommunikointi tapahtuu keskitetysti nokkamiehen tai työnjohtajan kautta. Suomalaiset tai suomenkieliset työnjohtajat käyvät työmailla sopimuksen mukaan, useimmiten lähes päivittäin. Työaika ei ole rajoitettu normaalityöaikaan ja suomalaisena työnantajana noudatamme sopimuksia ja tilaajavastuun asettamia sääntöjä.

 

Tarjoamme vahvan osaamisen perusrakentamiseen ja osaamme myös mukautua ja toteuttaa erikoisosaamista vaativiin tehtäviin. Reagointimme on nopeaa ja varsinkin isoilla työmailla tarjoamme työmaan johdolle nopeita ratkaisuja ja toteutukseen.