Yhteistyökumppanit

Kohteessasi voi olla aliurakoita, jotka muodostavat yhdessä suurempia kokonaisuuksia, jotka haluat toteuttaa kokonaisvaltaisena aliurakkana ja samalla ostat osaamisen kyseisen kokonaisuuden hallintaan. Tämä sisältää osaavat rakentamisen ammattilaiset ja erikoisosaamisen työnjohtoa myöten. He toteuttavat johdollasi eri osa-alueista muodostuvan suuremman urakkakokonaisuuden, joka on voinut olla aikaisemmissa urakoissasi haasteellinen taloudellisesti, laadunhallinnan tai aikataulun osalta.

 

Usein rakentamisessa tulee tilanne, jossa päätoteuttajalla ei ole irrottaa toteuttavaa työnjohtoa tai palkkalistoilla ei ole kyseiseen toteutukseen sopivaa henkilöstöä, jolloin apua pitää hakea ulkopuolelta. Me autamme löytämään tällaisissa tilanteissa ratkaisun tarpeeseesi laajan verkostomme kautta osana omaa toteutustamme.

 

Meiltä kannattaa kysyä ratkaisua pulmallisiin kokonaistoimituksiin, joissa tarvitaan useamman urakoitsijan yhteensovitettua toimintaa ja erikoisalan työnjohtamista rakennuspuolelta. Talotekniikka kumppanimme tarjoavat sovittavassa määrin toteutusta ja yhteistyötä, olipa teollisuuden prosessin yhteensovitus ja toteutus tai vaikkapa saneerauskohde, jossa suoritetaan perusrakentamista, mutta siihen liittyy vaativampaa talo- tai kiinteistöteknistä yhteensovitusta tai rakentamista.